Ce este apa alcalina?

Multa lume se intreaba ce este apa alcalina. Trebuie sa stiti ca toate cercetarile demonstreaza ca in mediul acid, bolile se dezvolta mult mai usor si mai repede decat in mediul alcalin. Apa alcalina contine o cantitate mare de oxigen fata de apa acida ce contine foarte putin oxigen, astfel incat, cu cat celulele au pH-ul mai ridicat, cu atat sunt mai oxigenate si mai imune.

 

Beneficii apa alcalina

Vom discuta acum despre beneficii apa alcalina. Deci primul pas spre combaterea nenumaratelor boli care afecteaza organismul, este de a face nivelul pH-ului mai alcalin. Din pacate, majoritatea alimentelor si bauturilor existente in comert sunt acide: carnea, fainoasele, cerealele, zaharul, sucurile naturale conservate cat si cele carbogazoase. Pentru a functiona bine, organismul nostru are nevoie de 25% alimente acide si 75% alimente alcaline. Insa in zilele noastre majoritatea oamenilor se hranesc cu alimente acide in proportie de 80%.

 

Solutii oferite

apa alcalina
Ionizator Hunza

Pentru a contrabalansa aceasta situatie, acest aparat simplu pentru produs apa alcalina ne conduce in cinci pasi la recastigarea unei stari mai bune de sanatate:

1. Detoxifierea corpului – apa alcalina ionizata ajuta in mod natural la spalarea corpului de toxine si reziduuri acide, fiind un puternic antioxidant. Oxidarea este cauza imbatranirii. Fiind in plus microbiologic pura, deoarece curentul electric distruge microorganismele existente, apa este una dintre cele mai bune surse pentru detoxifiere.

2. Hidratarea corpului – apa alcalina ionizata, cu o microstructura de trei ori mai mica decat apa obisnuita are o putere mare de hidratare, fiind mult mai usor absorbita la nivel celular.

3. Oxigenarea corpului – apa alcalina ionizata produce mai mult oxigen pentru celulele noastre decat orice alt tip de apa: distilata, obtinuta prin osmoza inversa, saracita in deuteriu, filtrata, imbuteliata etc.

4. Alcalinizarea corpului – apa alcalina ionizata ajuta la optimizarea pH-ului corpului. Se poate mentine starea alcalina a corpului cu ajutorul alimentatiei, dar cu apa alcalina ionizata acest lucru se face mult mai usor. Ca rezultat, aceasta permite corpului sa absoarba si sa utilizeze mai bine nutrientii, mineralele si suplimentele.

5. Intarirea sistemului imunitar – cele patru procese mai sus mentionate permit sistemului imunitar sa raspunda mai prompt si mai adecvat in multele confruntari zilnice.

 

Alte detalii despre beneficii apa alcalina obtinuta cu aparatele Hunza. Proprietatile apei alcaline ionizate produse cu acest aparat sunt max pH=9,5-10,5 si potential redox ORP = -700,-500 mV . Acestea sunt de fapt proprietatile renumitei ape Hunza.

 

Acum, dupa ce ati aflat ce este apa alcalina, poate va intrebati cum o puteti produce. Pe piata aparatele care produc apa alcalina ionizata costa intre 1000 si 3000 euro. Eliminind automatizarile care nu sunt esentiale, noi am realizat un aparat accesibil pe care il puteti comanda la

 

TEL. 0755.90.91.65


Avertizare / Disclaimer – Continutul acestui site are un scop informativ si nu poate fi considerat prescriptie medicala. Rezultatele mentionate sunt individuale, difera de la persoana la persoana si nu pot fi garantate in mod absolut de producatorul acestui aparat.