.
Thursday 15th of November 2018    

DESCRIEREA APARATULUI

Ionizatorul Hunza Instant este un produs romanesc creat pentru a fi foarte accesibil ca pret .Pentru aceasta s-a renuntat la optiunile ce nu sunt strict necesare cum ar fi : afisaj in 7 culori, melodii, sinteza vocala etc.in schimb este dotat cu o camera de ionizare cu electrozi din titan de inalta rezistenta cu durata de viata 7-10 ani si beneficiaza de noua tehnologie BIOMAG ce imbunatateste calitatile apei rezultand o apa structurata cu proprietati biologice superioare. De asemenea nu s-a optat pentru un numar mare de electrozi deoarece acestia cresc foarte mult pretul de productie si singurul parametru pe care il imbunatatesc este DEBITUL.Astfel avem un aparat cu debit mai mic:1 litru/minut ,dar cu un pret imbatabil.

Aparatul se conecteaza la retea prin intermediul unui sistem de filtre. Noi va putem oferi un sistem de filtrare in doua stadii cu PP si carbon activ dar daca detineti deja un sistem de filtrare il puteti folosi pe al dumneavoastra.

La deschiderea robinetului de apa, ionizatorul porneste automat. Se incepe cu programul automat de curatare timp de cateva secunde. In timpul programului de curatare se aude un semnal sonor.

Dupa incheierea programului de curatare ionizatorul intra in programul normal de utilizare. Cu ajutorul selectorului rotativ se stabileste pH-ul dorit.

La inchiderea robinetului de apa ionizatorul se opreste automat.

CARACTERISTICI

-curatare automata

-8 trepte- 4 alcalin, 1 neutru, 3 acid

-pH alcalin maxim 10

-pH acid 6

-ORP max -400, -600 mV

-debit apa alcalina cca.1 l/min

 
bottom

Powered by Joomla!. Designed by: joomla 1.5 template mobile  Valid XHTML and CSS.