Descriere ionizator apa alcalina Hunza

ionizator apa alcalina

 

Acest aparat pentru produs apa alcalina se compune din:
recipient din sticla cca. 2 litri;
compartiment din ceramica speciala cu rol de membrana ionica, cu suport, pentru colectarea apei acide / moarte;
dispozitivul propriu-zis, ce are anodul din titan special tratat pentru suprarezistenta la electroeroziune sau titan placat cu platina, iar catodul din inox sau titan. Dispozitivul este prevazut cu bec de semnalizare a alimentarii electrozilor cu curent electric, o siguranta de protectie de 10A si cu temporizator de 1-15 minute pentru oprirea procesului. De asemenea, este prevazut cu protectie pentru intreruperea alimentarii atunci cand este scos din pozitia de lucru.

 

 

Instructiuni de utilizare la aparat pentru produs apa alcalina

Ionizator Apa Alcalina Portabil

 

 

 

 

 

1. Umpleti recipientul de sticla si compartimentul ceramic cu apa.

 

 

 

 

 

Aparat Apa Alcalina

2. Introduceti electrozii in recipient.

 

3. Introduceti aparatul in priza. Setati timpul necesar.

 

4. Dupa incheierea procesului scoateti aparatul din priza. Apoi scoateti electrozii si apoi compartimentul ceramic din recipientul de sticla turnand apa acida intr-un vas alaturat pregatit anterior.

 

5. Curatati cu un servetel electrodul din inox. De asemenea, spalati putin compartimentul.

 

In recipientul de sticla ati obtinut apa alcalina / vie pe care o puteti lasa sa se decanteze o jumatate de ora. Ea are gust deosebit, de apa de ploaie. Din compartimentul ceramic a rezultat apa acida / moarta, care are gust acru. Vedem astfel ca modul de functionare la ionizator apa alcalina este foarte simplu.

 

Durata procesului la ionizator apa alcalina Hunza

In ceea ce priveste timpul necesar pentru ca apa din recipient sa atinga pH=9 – 9,5 trebuie sa mentionam ca acesta depinde de mineralizarea apei respective. Pentru acest aparat apa alcalina este in general este 7-10 minute.

Recomandari:

NU se foloseste apa medicinala feroasa sau foarte calcaroasa deoarece are conductivitate electrica mare si se produce scurtcircuit intre electrozi. Din contra, daca apa este demineralizata prin osmoza inversa (deci fara calcar sau alte elemente minerale), procesul de electroliza se amorseaza greu si dureaza mai mult.

Acest tip de ionizator pentru produs apa alcalina mai este cunoscut si ca aparat pentru produs apa vie (alcalina) si apa moarta (acida).


Avizat cf. Raport 2276/A1/11.07.2017 Instit. Nat. Cercet. Dezv. Ecoind
Acreditat RENAR SREN ISO17025/2015


 

Pret aparat apa vie alcalina

  • ionizator apa alcalina Hunza Titan: 350 lei + transport curier

Puteti comanda telefonic sau prin email de aici: Contact

Alte produse Hunza: